Ροβιές. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Ροβιές Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Studios & Διαμερίσματα
Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα
Νομός Νησί: Εύβοια
Πόλις: Ροβιές
Διεύθυνση: Ροβιές
Τηλέφωνο: 22270.71.077
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 3   Δωμάτια: 8
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 20
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τουρισμός για όλους - Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Πρωινό - Πρωινό
Μητρώο ΕΟΤ 1351Κ113Κ0146100
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Ροβιές. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Ροβιές. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Ροβιές  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Ροβιές
Φόρμα Κράτησης
Τα επιπλωμένα δωμάτια Georgiou είναι στις μαγευτικές Ροβιές Ευβοίας, τοποθετημένα ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, εντός του οικισμού.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Το κατάλυμα Georgiou διαθέτει κατάφυτο κήπο με γκαζόν, γεμάτο με λουλούδια. Ακόμη, παρέχει δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία και έχει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
 
Αποτελείται από 6 στούντιο και 2 διαμερίσματα, εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να σας εξασφαλίσουν άνετες διακοπές κατά τη διαμονή σας στις Ροβιές.
Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και φωτεινά, διαθέτουν μπαλκόνια με άπλετη θέα στον Ευβοϊκό, ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα.
 
Έχοντας σαν αφετηρία τα δωμάτια Georgiou μπορείτε να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε και τις υπόλοιπες περιοχές της Εύβοιας και να απολαύσετε την τοπική φιλοξενία, τις μοναδικές παραλίες και τα αξιοθέατα.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα