Καλάβρυτα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Καλάβρυτα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Παραδοσιακός Ξενώνας
Περιφέρεια: Πελοπόννησος
Νομός Νησί: Αχαϊα
Πόλις: Καλάβρυτα
Διεύθυνση: Καλάβρυτα
Τηλέφωνο: 26920.24.600
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 3   Δωμάτια:
Ανοικτό: 10-5 Κρεβάτια: 35
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μίνι μπαρ - Μίνι μπαρ στο δωμάτιο Χειμερινές διακοπές - Ενδείκνυται και για Χειμερινές διακοπές Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Καφέ - Η μονάδα διαθέτει καφετέρια Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Πρωινό - Πρωινό
Μητρώο ΕΟΤ 0828Κ113Κ0063301
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Συνδέσεις :
Καλάβρυτα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Καλάβρυτα. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Καλάβρυτα  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Καλάβρυτα
Φόρμα Κράτησης
Το Georgios V Chalet άρχισε να λειτουργεί το 2003 με σκοπό να υπηρετήσει πιστά την βασική του αρχή και φιλοσοφία: την απόλυτη εναρμόνιση της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον. Σε υψόμετρο 1.000 μ. ζει και αναπνέει σε μια μοναδική τοποθεσία από τις κατάφυτες από έλατα πλαγιές του βουνού.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Οι επιλογές σας θα είναι όσα και τα δωμάτιά μας, αφού όλα διαφέρουν μεταξύ τους επιφυλάσσοντας το καθ' ένα, τη δική του ευχάριστη έκπληξη. Το πέτρινο συγκρότημά μας διαθέτει 2 τύπους δωματίων τα δίκλινα σπίτια και τα σπίτια σουίτες.
 
Σε απόλυτη αρμονία με το μαγευτικό τοπίο και τα παραδοσιακά πέτρινα κτίσματα του Georgios V Chalet, το φιλόξενο περιβάλλον των δωματίων έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα που συνθέτουν ο σεβασμός στην παράδοση και η εντυπωσιακή αισθητική.
Κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από φυσικά υλικά, πέτρα και ξύλο, το χωριό αποτελείται από το Cafe- Bar, την αίθουσα πρωινού, σπίτια σουίτες και σπίτια δίκλινα που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.
 
Το καφέ-μπαρ του Georgios V Chalet αποτελεί μια «ανοιχτή πρόσκληση και πρόκληση» για τον επισκέπτη, τόσο για το ζεστό και άνετο περιβάλλον του όσο και για την καλή μουσική και την πανοραμική θέα που διαθέτει.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα