ΕΛΕΝΗ HOTEL
Πισοδέρι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Πισοδέρι Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Νομός Φλώρινας, Φλώρινα
Πόλις: Πισοδέρι
Διεύθυνση: Πισοδέρι
Τηλέφωνο: 23850.23.852, 6984.866.453
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 13
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 26
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Room Service - Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Barbeque - Η μονάδα διαθέτει εξωτερικό barbeque Πρωινό - Πρωινό
Πισοδέρι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Πισοδέρι. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Πισοδέρι  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Πισοδέρι
Φόρμα Κράτησης
Το ξενοδοχείο ΕΛΕΝΗ βρίσκεται στο Πισοδέρι, σε υψόμετρο 1450μ., στο χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας που διαθέτει σύγχρονο σαλέ διεθνών προδιαγραφών με φωτιζόμενες πίστες.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό μπουφέ, χειροποίτητο με αγνά σπιτικά υλικά.
 
Στο σαλόνι, το τζάκι θα σας συντροφεύσει με τη ζεστασιά του και με ένα καλό κρασί που θα κάνει τη διαμονή σας ξεχωριστή.
Η φυσική ομορφιά του πράσινου με το λευκό του χιονιού είναι μια μουσική αρμονία που γαληνεύει τους επισκέπτες. 
 
Η ηρεμία συνεχίζεται στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΗ που προσφέρεται στους επισκέπτες με τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του χώρου και την απεριόριστη Μακεδονική φιλοξενία.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή