ΕΛΚΑ
Παλαιός Αγιος Αθανάσιος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Ξενώνας
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Πέλλα
Πόλις: Παλαιός Αγιος Αθανάσιος
Διεύθυνση: Παλαιός Αγιος Αθανάσιος
Τηλέφωνο: 23810.91.370
Τηλ. ή Fax: 23810.91.370, 6986.732.609
Κατηγορία: 4   Δωμάτια: 8
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 24
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Μίνι μπαρ - Μίνι μπαρ στο δωμάτιο Χειμερινές διακοπές - Ενδείκνυται και για Χειμερινές διακοπές Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Δέχεται κατοικίδια - Η μονάδα μπορεί να δεχτεί κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Room Service - Ατομα με ειδικές ανάγκες - Η επιχείρηση μπορεί να δεχθεί άτομα με ειδικές ανάγκες Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Καφέ - Η μονάδα διαθέτει καφετέρια Πρωινό - Πρωινό Δορυφορική TV - TV με δορυφορικά ή συνδρομητικά κανάλια
Μητρώο ΕΟΤ 093K124K0293500
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Παλαιός Αγιος Αθανάσιος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Παλαιός Αγιος Αθανάσιος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Παλαιός Αγιος Αθανάσιος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Παλαιός Αγιος Αθανάσιος
Φόρμα Κράτησης
Ο Παραδοσιακός ξενώνας Έλκα και φέτος στη διάθεσή σας για αξέχαστες χειμερινές διακοπές στην αγκαλιά του όμορφου βουνού Καϊμακτσαλάν!
Θα γίνει το ορμητήριό σας για τις εξορμήσεις και περιηγήσεις σας, στις πανέμορφες και ιδαιτέρου φυσικού κάλλους τοποθεσίες της περιοχής.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Ο παραδοσιακός ξενώνας ΈΛΚΑ βρίσκεται 50 μ. από την κεντρική πλατεία του Παλαιού Αγίου Αθανασίου, είναι από τους πρώτους ξενώνες που φτιάχτηκαν στο χωριό και λειτουργεί δώδεκα χρόνια.
Ο ξενώνας αποτελείται από 4 δωμάτια, 2 από τα οποία έχουν τζάκι και 2 διαμερίσματα δίχωρα με 2 κρεβατοκάμαρες.
 
Τα δωμάτια του ξενώνα μας διαθέτουν το αγαπημένο μας τζάκι,για να ζεστάνει τις καρδιές σας, να διηγηθείτε παλιές ιστορίες και να αγαπηθείτε...
Σε όλα τα δωμάτια δεσπόζουν ξύλινα χειροποίητα έπιπλα φτιαγμένα από τον ιδιοκτήτη Μουλα Παντελή.
Ο ξενώνας διαθέτει αίθουσα πρωινού με εξαιρετική θέα και τζάκι όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 
Τα δωμάτια όπως και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διακοσμημένα με μεράκι και αποπνέουν την ζεστασιά καθώς και την ιδιαίτερη φιλοξενία των ιδιοκτητών.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα