ΒΟΛΙΩΤΗΣ
Κανάλα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Κανάλα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Δωμάτια
Περιφέρεια: Κυκλάδες
Νομός Νησί: Κύθνος
Πόλις: Κανάλα
Διεύθυνση: Παναγιά Κανάλα
Τηλέφωνο: 22810.32.357, 6974.237.450
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 9
Ανοικτό: 5-10 Κρεβάτια: 23
Δυνατότητες: Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Κανάλα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Κανάλα. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Κανάλα  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Κανάλα
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΒΟΛΙΩΤΗΣ βρίσκονται στην πανέμορφη και γραφική Κύθνο και προσφέρουν μια άνετη διαμονή στον επισκέπτη τους.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Αποτελούνται από 9 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με tv, a/c και πολυκουζινάκι και πανοραμική θέα, οικογενεικό και φιλικό περιβάλλον, άψογη καθαριότητα και βέβαια πανοραμική θέα.
 
Τα δωμάτιά μας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την παραλία όπου μπορείται να απολαύσετε την όμορφη θάλασσα και να ξεκουραστείτε στην πανέμορφη παραλία.
Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΒΟΛΙΩΤΗΣ θα μπορέσετε να περάσατε όμορφες οικογενειακές και ήσυχες διακοπές μακριά από το άγχος και το στρες της πόλης.
 
Είμαστε βέβαιοι ότι θα γοητευθείτε από την περιοχή και το τοπίο και σίγουρα θα θελήσετε και το επόμενο καλοκαίρι να ξαναέρθετε.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα