Καλάβρυτα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Καλάβρυτα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Δωμάτια
Περιφέρεια: Πελοπόννησος
Νομός Νησί: Αχαϊα
Πόλις: Καλάβρυτα
Διεύθυνση: Καλάβρυτα
Τηλέφωνο: 26920.29.060
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 15
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 40
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Χειμερινές διακοπές - Ενδείκνυται και για Χειμερινές διακοπές Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Καλάβρυτα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Καλάβρυτα. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Καλάβρυτα  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Καλάβρυτα
Φόρμα Κράτησης
Το κτίριο είναι νεόδμητο με πέτρινες λεπτομέρειες και στέγη και μοναδική θέα στο Χελμό.
Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του, διατηρώντας τα παραδοσιακά στοιχεία της περιοχής εξασφαλίζει άριστο συνδυασμό σύγχρονων ανέσεων σε γραφικό περιβάλλον.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Το νεοσύστατο συγκρότημα Εναστρον βρίσκεται στην πόλη των Καλαβρύτων, δίπλα από το δρόμο της αγοράς, χαρίζοντας την ευκαιρία για κοντινούς περιπάτους στην πόλη, όπου μπορείτε να γευματίσετε ή να κάνετε τα ψώνια σας.
 
Το Εναστρον διαθέτει: 4 μεζονέτες με τζάκι και σοφίτα (4 ατόμων), 2 δίκλινες - τρίκλινες σουίτες με τζάκι (4 ατόμων), 1 μεζονέτα σουίτα με τζάκι (έως 8 άτομα) και 8 δίκλινα χωρίς τζάκι.
Η υψηλή παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών σε συνδυασμό με το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον υπόσχεται μοναδικές στιγμές στον επισκέπτη.
 
Το "Έναστρον" απέχει μόνο 15 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για χειμερινές διακοπές.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα