ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Πατητήρι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Πατητήρι Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Studios
Περιφέρεια: Σποράδες
Νομός Νησί: Αλόννησος
Πόλις: Πατητήρι
Διεύθυνση: Πατητήρι
Τηλέφωνο: 24240.65.486, 6977.915.105
Τηλ. ή Fax: 24240.65.486
Κατηγορία: 1   Δωμάτια: 4
Ανοικτό: 5-9 Κρεβάτια: 9
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Χειμερινές διακοπές - Ενδείκνυται και για Χειμερινές διακοπές Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Χρηματοκιβώτιο - Τα δωμάτια διαθέτουν θυρίδες ασφαλείας
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Πατητήρι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Πατητήρι. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Πατητήρι  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Πατητήρι
Τα στούντιος του Καλογιάννη Βασίλειου βρίσκονται στο Πατητήρι, σε ακτίνα 200 μέτρων από το κεντρικό λιμάνι. Το συγκρότημα βρίσκεται πολύ κοντά σε δημοφιλείς παραλίες του νησιού όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τη θάλασσα και το ζεστό ήλιο.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Καλογιάννης Βασίλειος βρίσκονται στο Πατητήρι, σε ακτίνα 200 μέτρων από το λιμάνι και την παραλία. Αποτελείται από τέσσερα (4) στούντιος πλήρως εξοπλισμένα.
 
Είναι υπερυψωμένα, σε ήσυχη τοποθεσία, ιδανικά για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.  Τo κατάλυμα διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, υπέροχη θέα προς βουνό και θάλασσα, ενώ ενδείκνυνται και για χειμερινές διακοπές.
Τα στούντιος Καλογιάννης Βασίλειος λειτουργούν από το Μάϊο έως και το Σεπτέμβριο για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
 
Στο Πατητήρι μπορείτε να επισκεφθείτε το εθνικό θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου - βορείων Σποράδων, την Μπλε Σπηλιά και την περιοχή της Μαρπούντας με υπέροχες ακρογιαλιές.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα