Κορώνη. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Κορώνη Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα
Περιφέρεια: Πελοπόννησος
Νομός Νησί: Μεσσηνία
Πόλις: Κορώνη
Διεύθυνση: Παραλία Μεμι
Τηλέφωνο: 27250.51.456
Τηλ. ή Fax: 6944.958.986, 6936.765.008, 210.24.43.113
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 5
Ανοικτό: 5-9 Κρεβάτια: 15
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Barbeque - Η μονάδα διαθέτει εξωτερικό barbeque
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Συνδέσεις :
Κορώνη. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Κορώνη. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Κορώνη  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Κορώνη
Φόρμα Κράτησης
Τα DORA APPARTMENTS βρίσκονται μόλις (3) χλμ. από το κέντρο της Κορώνης.
Είναι χτισμένα σε μια προνομιακή θέση ανάμεσα στην μαγευτική παραλία «Μεμί» και την παραλία «Κρυονέρι». Έχουν θέα το μαγευτικό βενετσιάνικο κάστρο της Κορώνης και το μεσσηνιακό κόλπο.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Αποτελούνται από (5) μονόχωρα  διαμερίσματα με θέα στην θάλασσα, έχουν διπλό και μονό κρεβάτι, μπάνιο, ΤV, air condition και πλήρη οικιακό εξοπλισμό.
 
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν (2) κιόσκια με (2) μεγάλα χτιστά τραπέζια, όπου ο τουρίστας μπορεί να πιεί τον καφέ του και να φάει το πρωινό του, συντροφιά πάντα με την υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο.
Παράλληλα με τη διαμονή του, του δίδεται η ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιό του μαζί με την οικογένειά του στην παραλία που βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τα DORA APPARTMENTS.
 
Επίσης, μπορεί να περιπλανηθεί στα στενά δρομάκια και τα πλακόστρωτα καλντερίμια της Κορώνης που δίνουν ένα μοναδικό χρώμα στην περιοχή.
Τέλος, μπορεί να πάει και σε ταβέρνες, κέντρα διασκέδασης, κλπ σε απόσταση, μόλις λίγων μέτρων.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα