Νέα Ηρακλείτσα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Νέα Ηρακλείτσα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Νομός Καβάλας, Καβάλα
Πόλις: Νέα Ηρακλείτσα
Διεύθυνση: Νέα Ηρακλείτσα
Τηλέφωνο: 25940.22.794
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 8
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 26
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Ατομα με ειδικές ανάγκες - Η επιχείρηση μπορεί να δεχθεί άτομα με ειδικές ανάγκες Barbeque - Η μονάδα διαθέτει εξωτερικό barbeque
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Νέα Ηρακλείτσα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Νέα Ηρακλείτσα. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Νέα Ηρακλείτσα  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Νέα Ηρακλείτσα
Φόρμα Κράτησης
Στην καταπράσινη Νέα Ηρακλείτσα, μόλις εξήντα (60) μ από την θάλασσα και δέκα (10) χλμ από την Καβάλα, συναντάει κανείς τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια "Έλενα".
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Η Νέα Ηρακλείτσα διαθέτει ταυτόχρονα την ηρεμία του μικρού χωριού και τη λάμψη ενός πολυσύχναστου τουριστικού θέρετρου.
Σε αυτό το ειδιλιακό μέρος βρίσκεται το "Έλενα". Το χαρακτηριστικό του καταλύματος "Έλενα" είναι η καθαριότητα και η φροντίδα των χώρων καθώς το κατάλυμα αποτελεί οικογενειακή επιχειρήση από το 1992.
 
Το κατάλυμα διαθέτει 5 διαμερίσματα και 3 δωμάτια επιπλέον προσφέρεται δωρεάν ασύρματο Internet.
Μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει και να ηρεμήσει απολαμβάνοντας τις ομορφιές της φύσης. Ένας απαραίτητος προορισμός είναι η παραλία των Αμμολόφων, επτά (7) μόλις χλμ από την περιοχή.
Εκτός από τα παραπάνω, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο πανέμορφο χωριό καθώς το κατάλυμα βρίσκεται 500 μέτρα περίπου από τη πλατεία του χωριού.

Επιπροσθέτως, σε 100 μόλις μέτρα βρίσκεται super market απ'όπου ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί ότι τραβά η όρεξή του ενώ στο κέντρο συναντάει φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Παρέχεται η δυνατότητα να γίνει χρήση του Barbeque που διαθέτει το κατάλυμα.

 

Σε περίπτωση όμως που ο επισκέπτης επιθυμεί να δοκιμάσει τη κουζίνα της περιοχής, μπορεί να το κάνει καθώς σε απόσταση αναπνοής από τα διαμερίσματα "Έλενα" βρίσκονται αρκετές ταβέρνες, με θαμώνες άτομα όλων των ηλικιών.

 

 

 

Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα