Λευκάδα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Λευκάδα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα
Περιφέρεια: Νησιά Ιονίου
Νομός Νησί: Λευκάδα
Πόλις: Λευκάδα
Διεύθυνση: -
Τηλέφωνο: 26450.26.418, 6974.284.847
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 4
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 16
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Λευκάδα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Λευκάδα. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Λευκάδα  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Λευκάδα
Φόρμα Κράτησης
Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στο ισόγειο ενός κτίσματος όπου ο επάνω όροφος είναι κατοικία υπάρχουν 4 καινούργια πλήρως εξοπλισμένα Studios που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Ολα τα δωμάτια διαθέτουν Ψυγείο, Κουζίνα, Τηλεόραση, Air-condition, Μπάνιο, Κήπο.
Τα studios απέχουν 2 χιλιόμετρα από την πόλη και 3,5 περίπου χλμ. από την πανέμορφη παραλία του Αγ. Ιωάννη-Γύρας.
 
Από τη θέση που βρισκόμαστε η πρόσβαση προς το Νυδρί, τον Άγιο Νικήτα, το Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι, την Καρυά και άλλα ενδιαφέροντα σημεία του νησιού είναι πανεύκολη.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα