Σκιάθος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Σκιάθος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Δωμάτια
Περιφέρεια: Σποράδες
Νομός Νησί: Σκιάθος
Πόλις: Σκιάθος
Διεύθυνση: Αγιος Φανούριος
Τηλέφωνο: 24270.29.276, 24270.23.257
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 8
Ανοικτό: 6-9 Κρεβάτια: 24
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Σκιάθος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Σκιάθος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Σκιάθος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Σκιάθος
Φόρμα Κράτησης
Στην πανέμορφη, καταπράσινη περιοχή του Αγίου Φανουρίου, μόλις 700 μ. από την πόλη βρίσκεται το συγκρότημα Ourania Studios.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Από τις βεράντες και των 8 studios που διαθέτει μπορείτε να απολαύσετε την αμφιθεατρική θέα της πόλης και λιμανιού της Σκιάθου αλλά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
 
Τα studios βρίσκονται 500 μ. από την στάση Ακρόπολη του λεωφορείου όπως και 500 μέτρα από την παραλία Μεγάλη Άμμος. Καθαρισμός αλλαγή σεντονιών και πετσετών γίνεται μέρα παρά μέρα.
Τα studios προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μπάνιο, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, τηλεόραση, κλιματισμό και πάρκινγκ.
 
Τα studios λόγω της προνομιακής θέσης που βρίσκονται συνδυάζουν την πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη με την απόλυτη ησυχία που χρειάζεται οποιοσδήποτε για να ξεκουραστεί και να απολαύσει την υπέροχη θέα.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα