ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ
Σιδηροχώρι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Σιδηροχώρι Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Νομός Καστοριάς, Καστοριά
Πόλις: Σιδηροχώρι
Διεύθυνση: Σιδηροχώρι
Τηλέφωνο: 24670.72.042
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 3
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 6
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Πρωινό - Πρωινό
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Σιδηροχώρι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Σιδηροχώρι. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Σιδηροχώρι  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Σιδηροχώρι
Φόρμα Κράτησης
Πολλές φορές οι εικόνες των παιδικών μας χρόνων, είναι κάποιες γλυκές αναμνήσεις, οι οποίες υπάρχουν για πάντα ανάμεσα μας.
Ο ξενώνας Πετρούλια είναι ένας χώρος, ο οποίος στήθηκε με πολύ μεράκι και όρεξη, γιατί θέλαμε να νοιώθουν σαν το σπίτι τους όλοι αυτοί που θα μας επισκεφθούν.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Η απόλυτη ηρεμία και η χαλάρωση, είναι αυτό που θα ζήσετε εδώ στο γραφικό Σιδηροχώρι και πάντα βέβαια με τη χαρακτηριστική μας φιλοξενία, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη.
 
Η ώρα της χαλάρωσης και του ρομαντισμού σε συνδυασμό με τις παροχές που προσφέρουμε θα κάνουν την διαμονή σας ακόμη ποιο ευχάριστη.
Επίσης, στο σαλόνι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας μπροστά στο τζάκι.
 
Από τον ξενώνα μπορείτε να επισκεφθείτε τα χιονοδρομικά κέντρα Πισοδερίου και Βιτσίου τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 30 χλμ. και 12 χλμ. αντίστοιχα.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή