ΑΓΝΑΝΤΙΟ
Ανω Καρυόφυτο Ξάνθης. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Ανω Καρυόφυτο Ξάνθης Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες
Περιφέρεια: Θράκη
Νομός Νησί: Νομός Ξάνθης, Ξάνθη
Πόλις: Ανω Καρυόφυτο Ξάνθης
Διεύθυνση: Ανω Καρυόφυτο
Τηλέφωνο: 6937.260.508
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 4
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 15
Δυνατότητες: Κλιματισμός - Χειμερινές διακοπές - Ενδείκνυται και για Χειμερινές διακοπές Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Barbeque - Η μονάδα διαθέτει εξωτερικό barbeque
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Ανω Καρυόφυτο Ξάνθης. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Ανω Καρυόφυτο Ξάνθης. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Ανω Καρυόφυτο Ξάνθης  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Ανω Καρυόφυτο Ξάνθης
Αξιοποιώντας τα κίνητρα για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιφέρειας, δημιουργήσαμε με σεβασμό στο περιβάλλον, απέναντι από τα βράχια του Αμπάρ Καγιά και τη κορυφή της Κούλας, στο ορεινό παραδοσιακό χωριό Άνω Καρυοφύτο του Ν. Ξάνθης τον ξενώνα ΑΓΝΑΝΤΙΟ.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Σε υψόμετρο 750 μέτρα, ο ξενώνας αποτελείται από μονόχωρα και δίχωρα αυτοεξυπηρετούμενα ανεξάρτητα καταλύματα των 40 και 60 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένα, για να μπορεί ο επισκέπτης μας να απολαμβάνει ήρεμα τα πανέμορφα τοπία με άνεση και ζεστασιά.
 
Όλες οι κατοικίες διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, ενεργειακό τζάκι, ανεξάρτητη θέρμανση, μπόιλερ, ανεξάρτητη θέρμανση, κουζίνα με όλα τα οικιακά σκεύη. Στο περιβάλλοντα χώρο, υπάρχει υπαίθρια ψησταριά, τραπεζοπάγκοι, παιδική χαρά και καρτοτηλέφωνο.
Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μία από τις εξής κατηγορίες δωματίων: τρίκλινη μεζονέτα με πατάρι, τρίκλινη μεζονέτα με εξώστη, μονόχωρο τρίκλινο.
 
Οι τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες Αγνάντιο αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν μοναδικές απόδράσεις στο Νομό της Ξάνθης.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα