ΦΟΡΚΙΣ
Ιθάκη (Βαθύ). Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Ιθάκη (Βαθύ) Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Νησιά Ιονίου
Νομός Νησί: Ιθάκη
Πόλις: Ιθάκη (Βαθύ)
Διεύθυνση: Δεξα
Τηλέφωνο: 26740.32.898, 210.89.70.696, 6973.626.507
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 0
Ανοικτό: 0 Κρεβάτια: 16
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Δέχεται κατοικίδια - Η μονάδα μπορεί να δεχτεί κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Τουρισμός για όλους - Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Ιθάκη (Βαθύ). Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Ιθάκη (Βαθύ). Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Ιθάκη (Βαθύ)  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Ιθάκη (Βαθύ)
Φόρμα Κράτησης
Στην πανέμορφη Ιθάκη, νησί του πολυμήχανου Ομηρικού Οδυσσέα, στο νησί σύμβολο της νοσταλγίας και της αγάπης για την επιστροφή στην πατρογονική «Εστία» και πάνω από το Ομηρικό λιμάνι του Φόρκυνος.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Στα Διαμερίσματα «ΦΟΡΚΙΣ» με την υπέροχη θέα στο γραφικό κόλπο του Βαθέως, με άμεση πρόσβαση στην παραλία των Δεξών μέσα στον καταπράσινο ελαιώνα που φθάνει έως τη θάλασσα, ζήστε το Ομηρικό ταξίδι της επιστροφής συνδυάζοντας την άνεση του σήμερα με τη μαγεία του παρελθόντος.
 
Τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, κουζίνα και μπορούν να φιλοξενήσουν 2 – 4 άτομα. Στη διάθεση των επισκεπτών οι πανέμορφα διαμορφωμένοι εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι.
Το φημισμένο νησί του Οδυσσέα, η Ιθάκη βρίσκεται νότια της Λευκάδας, κοντά στις βορειοανατολικές ακτές της Κεφαλλονιάς, από την οποία χωρίζεται με το Στενό της Ιθάκης.
Το νησί αποτελείται από δύο τμήματα που συνδέονται μεταξύ τους με έναν επιμήκη ισθμό. Εκεί βρίσκεται ο όμορφος κόλπος των Δεξιών.
 
Το Βαθύ είναι η πρωτεύουσα που είναι χτισμένη σε υψόμετρο δέκα μέτρων. Είναι ένα καλά προστατευμένο λιμάνι μέσα στον ομώνυμο κόλπο, ο οποίος ανταποκρίνεται άριστα στην γραφικότητα της πόλης. Ταυτίζεται μάλιστα με τον ομηρικό λιμένα του Φόρκυνος.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα