ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΖΟΥΦΗ
Καπέσοβο. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Καπέσοβο Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Ξενοδοχεία Παραδοσιακά
Περιφέρεια: Ηπειρος
Νομός Νησί: Νομός Ιωαννίνων, Ιωάννινα
Πόλις: Καπέσοβο
Διεύθυνση: Καπέσοβο Ζαγορίου
Τηλέφωνο: 26530.71.736
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 3   Δωμάτια: 7
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 21
Δυνατότητες: Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Καπέσοβο. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Καπέσοβο. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Καπέσοβο  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Καπέσοβο
Φόρμα Κράτησης
Στην πλατεία του χωριού, δίπλα στον αιωνόβιο πλάτανο υπάρχει ένα παλιό διώροφο αρχοντικό από το 1700, το οποίο διατηρεί την παλιά του αρχιτεκτονική και λειτουργεί ως ξενώνας.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Παραδοσιακό κτίριο που κληρονόμησε ο Στέφανος Τζούφης από τους προγόνους του και φρόντισε να παραμείνει η εξωτερική του όψη και η εσωτερική του διακόσμηση στο παλιό του ύφος.
 
Είναι ξενώνας με πέτρινες αυλές, χαγιάτι, οντάδες, ξύλινα πατώματα και ταβάνια σκαλιστά, πλούσιο ξυλόγλυπτο διάκοσμο.
Τα δωμάτια μεγάλα, οι πόρτες ξύλινες, ωραία και μεγάλα μπάνια, τηλεόραση σε όλα τα δωμάτια.
Μπαίνουμε στο χαγιάτι (χώρος υποδοχής) το οποίο έχει τρεις καμάρες, είναι μεγάλο και ηλιόλουστο, όπου ο πελάτης απολαμβάνει το πρωινό.
 
Στο Καπέσοβο, λίγα μέτρα πιο πέρα από την πλατεία του χωριού στη βάση της Γραδίστας, βουνό, στο οποία υπάρχουν ακόμη ίχνη αρχαίων τειχών, βρίσκεται ο παραδοσιακός Ξενώνας «Τερψιχόρη». Πρόκειται για ένα παλιό Αρχοντικό που αναπαλαίωσε με σεβασμό στην παλιά αρχιτεκτονική.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή