ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ
Αλμυροπόταμος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Αλμυροπόταμος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα
Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα
Νομός Νησί: Εύβοια
Πόλις: Αλμυροπόταμος
Διεύθυνση: Παραλία Αλμυροποτάμου
Τηλέφωνο: 22230.53.696, 6938.535.694
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 3   Δωμάτια: 0
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 0
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Δέχεται κατοικίδια - Η μονάδα μπορεί να δεχτεί κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Room Service - Ατομα με ειδικές ανάγκες - Η επιχείρηση μπορεί να δεχθεί άτομα με ειδικές ανάγκες Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Χρηματοκιβώτιο - Τα δωμάτια διαθέτουν θυρίδες ασφαλείας Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Πρωινό - Πρωινό
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Αλμυροπόταμος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Αλμυροπόταμος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Αλμυροπόταμος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Αλμυροπόταμος
Φόρμα Κράτησης
Στον Αλμυροηόταμο Ευβοίας μόλις 1.30 ώρα από την Αθήνα, εκεί που το πράσινο συναντά το γαλάζιο και οι αισθήσεις απογειώνονται.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Εμπνευσμένοι από παλιούς ανεμόμυλους δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα με παραδοσιακούς ανεμόμυλους, τόσο για να διατηρήσουμε την παράδοση όσο και να προσφέρουμε μια αξέχαστη διαμονή με όλες τις ανέσεις.
 
Το συγκρότημα απέχει μόλις 30μ από τη θάλασσα. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, Ασύρματο internet (wi-fi), κουζίνα, ψυγείο και είναι πλήρως εξοπλισμένα.
Το χωριό πήρε το όνομά του από ένα παράξενο φαινόμενο της φύσης. Το αλμυρό νερό, που ρέει στα νερά του ποταμού, ο οποίος πηγάζει από τις πλαγιές του βουνού και καταλήγει στη θάλασσα.
 
Στη παραλία μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας κάτω από τη σκιά των δέντρων, να γευτείτε φρέσκο ψάρι σε γραφικά ταβερνάκια και να γνωρίσετε τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα