Παλαιός Αγιος Αθανάσιος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Πέλλα
Πόλις: Παλαιός Αγιος Αθανάσιος
Διεύθυνση: Παλαιός Αγιος Αθανάσιος
Τηλέφωνο: 23810.31.460, 6946.843.477
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 4   Δωμάτια: 4
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 16
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Πρωινό - Πρωινό Υδρομασάζ - Μπανιέρα ή ντουζιέρα υδρομασάζ
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Παλαιός Αγιος Αθανάσιος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Παλαιός Αγιος Αθανάσιος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Παλαιός Αγιος Αθανάσιος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Παλαιός Αγιος Αθανάσιος
Στον παραδοσιακό οικισμό Παλιός Άγιος Αθανάσιος βρίσκεται ο νεόχτιστος Ξενώνας Edelweis έτοιμος να σας υποδεχθεί από τον Ιανουάριο του 2007.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Ο Ξενώνας Edelweis διαθέτει άνετες σουίτες σε ζεστό περιβάλλον συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την παράδοση. Κυριαρχεί η πέτρα με το ξύλο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
 
H κάθε σουίτα διαθέτει δύο χώρους, την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι με το τζάκι. Στο οποίο έχει προστεθεί η φαντασία του καλλιτέχνη ώστε να αποδώσει ένα τρισδιάστατο πίνακα ζωγραφικής γύρω του.
Κάθε χώρος είναι διαφορετικός σε διαρρύθμιση, διακόσμηση και επίπλωση και έτσι μελετημένος για να σας ξεκουράζει και να σας αναζωογονεί μαζί με το περιβάλλον του βουνού.
Ο ξενώνας μας αν και παραδοσιακός σας παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.
 
Συνδυάστε χειμερινές διακοπές ή αποδράσεις στο όρος Βόρας ή Καιμάκτσαλαν με την χαλάρωση στον Ξενώνα Edelweis.
Σας περιμένουμε για να απολαύσετε ήρεμες και ξέγνοιαστες μέρες δίπλα στη φύση και τον όμορφο ξενώνα μας.

 

 

 

Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα