ΚΟΧΥΛΙΑ
Σκύρος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Σκύρος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες
Περιφέρεια: Σποράδες
Νομός Νησί: Σκύρος
Πόλις: Σκύρος
Διεύθυνση: Χώρα Σκύρου
Τηλέφωνο: 22220.93.417, 6932.457.986, 6980.657.613
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 4
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 10
Δυνατότητες: Κλιματισμός - Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Δέχεται κατοικίδια - Η μονάδα μπορεί να δεχτεί κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Σκύρος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Σκύρος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Σκύρος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Σκύρος
Φόρμα Κράτησης
Αξιοποιώντας την τεσσαρακονταετή εμπειρία μας από την ενασχόληση με το επάγγελμα του μηχανικού, καθώς και την μακρόχρονη εμπειρία μας από την μελέτη και κατασκευή τουριστικών μονάδων στη Σκύρο.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Τα Κοχύλια, 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Χώρας, είναι ένα πολυτελές συγκρότημα 4 αυτοεξυπηρετούμενων τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών διαφόρων μεγεθών.
 
Κατασκευασμένα σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της σκυριανής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, απευθύνονται σε σένα τον απαιτητικό και συνειδητοποιημένο επισκέπτη, που αψηφά το περπάτημα που απαιτεί η θέση του καταλύματος στον πεζόδρομο.
Η απόλαυση της απόλυτης ησυχίας, του αυστηρά παραδοσιακού περιβάλλοντος και της μαγευτικής θέας ολόκληρου του οικισμού μέχρι το Κάστρο, έχει ασφαλώς το τίμημά της: Δεν παρκάρει αυτοκίνητο δίπλα στο συγκρότημα.
 
Ωστόσο ο έντονα επικλινής μπετονένιος δρόμος του οικισμού που φτάνει μέχρι την είσοδο του συγκροτήματος, επιτρέπει την μεταφορά και φορτοεκφόρτωση των αποσκευών σας, αλλά απαιτεί όχημα 4Χ4 και άμεση επιστροφή!
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα