VILLES BY NANTIA PARNASSOS
Αμφίκλεια. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Αμφίκλεια Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες
Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα
Νομός Νησί: Φθιώτιδα
Πόλις: Αμφίκλεια
Διεύθυνση: Ανω Καλύβια
Τηλέφωνο: 6944.545.339, 6937.002.272, 22340.22.811
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 2
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 22
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Χειμερινές διακοπές - Ενδείκνυται και για Χειμερινές διακοπές Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Αμφίκλεια. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Αμφίκλεια. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Αμφίκλεια  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Αμφίκλεια
Φόρμα Κράτησης
Δύο τριώροφοι ανεξάρτητοι μεταξύ τους ατμοσφαιρικοί ξενώνες – αρχοντικά, στον παραδοσιακό πέτρινο οικισμό Άνω Καλυβίων Αμφίκλειας, σχεδιασμένοι και διακοσμημένοι από ειδική αρχιτέκτονα και αναπλασμένοι με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για διαμονή υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων. 
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Προσφέρουν μοναδική ξεκούραση και ηρεμία, σε ένα αγροτικό περιβάλλον έντονης θαλπωρής, χαλάρωσης και αρωμάτων ανεπιτήδευτης φύσης.
Χτισμένοι σε ένα περιφραγμένο ιδιωτικό κήπο πολύχρωμων λουλουδιών και γρασιδιού, αυλίζονται σε μια υπερυψωμένη άνετη παραδοσιακή ξύλινη βεράντα στο επίπεδο των εισόδων, εξαιρετικής θέας, εφοδιασμένη με ένα κτιστό μεγάλο barbeque.
Κάθε ξενώνας αποτελείται από τρία επίπεδα, το καθένα περίπου 65 τ.μ. και συνολικού εμβαδού 205 τ.μ.

Στο χαμηλότερο επίπεδο – studio (ημιυπόγειο), που μπορεί να φιλοξενηθεί άνετα μία τετραμελής οικογένεια, υπάρχει καθιστικό με τζάκι, ένα μεγάλο μπάνιο, ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι και ακόμα ο καναπές του καθιστικού μπορεί να μετασχηματιστεί σε άνετο διπλό κρεβάτι για τη φιλοξενία ενός τέταρτου ατόμου.
 
Στο υπερυψωμένο επίπεδο της εισόδου (ισόγειο), λειτουργεί μία σύγχρονη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μεγάλο τραπέζι, έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι να εξυπηρετούνται αυτόνομα για όλα τους τα γεύματα, με μεγάλο ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, εστίες, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, φρυγανιέρες κ.λ.π.
Στο άνετο σαλόνι αυτού του επιπέδου, που είναι εφοδιασμένο με δορυφορική τηλεόραση, dvd κ.λ.π., υπάρχει ένα φιλόξενο μεγάλο τζάκι, ένα αυτόνομο υπνοδωμάτιο – ξενώνας με διπλό κρεβάτι και ένα πλήρες μπάνιο.
Η σοφίτα (Α’ όροφος) είναι διαρρυθμισμένη σε τρία ανεξάρτητα παραμυθένια υπνοδωμάτια με τηλεόραση, τα δύο εκ των οποίων είναι εφοδιασμένα με διπλά άνετα κρεβάτια και το τρίτο φιλοξενεί δύο μονά κρεβάτια, όλα με υψηλής ποιότητας και άνεσης οικολογικά στρώματα.
Σε αυτό τον όροφο επίσης υπάρχει ένα ατμοσφαιρικό πλήρες λουτρό και μία ξύλινη βεραντούλα ενσωματωμένη στο μεγάλο υπνοδωμάτιο, παρατηρητήριο εξαιρετικά μαγευτικής θέας στο Βοιωτικό Κηφισό και κάμπο.
 
Και οι τρεις όροφοι του κάθε ξενώνα μπορούν με ιδιωτικότητα και άνεση να φιλοξενήσουν από τρεις οικογένειες, ή 12 έως 14 άτομα, για μια παρεϊστικη απόδραση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ τα αρώματα που αναδύονται κατά εποχές από το θεατρικά διακοσμημένο και φυτεμένο κήπο των σπιτιών, καθώς και οι χρωματικές εναλλαγές των λουλουδιών του, ευφραίνουν την ψυχή και το πνεύμα των φιλοξενούμενων, ταξιδεύοντάς τους σε τοπία απόλυτης βουκολικής ηρεμίας.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή