ΧΟΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Σαμοθράκη. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Σαμοθράκη Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Δωμάτια
Περιφέρεια: Νησιά Αιγαίου
Νομός Νησί: Σαμοθράκη
Πόλις: Σαμοθράκη
Διεύθυνση: Χώρα Σαμοθράκης
Τηλέφωνο: 25510.41.658, 6982.038.767, 6979.008.435
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 3
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 7
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση
Σαμοθράκη. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Σαμοθράκη. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Σαμοθράκη  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Σαμοθράκη
Τα δωμάτια βρίσκονται στο παραδοσιακό οικισμό Χώρα Σαμοθράκης, με καταπληκτική θέα βουνού θάλασσας. Η Χώρα της Σαμοθράκης απέχει 6 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Καμαριώτισας και βρίσκεται στο εσωτερικό του νησιού.

Τα δωμάτια βρίσκονται στην είσοδο της Χώρας κι αυτό καθιστά πολύ εύκολο το parking, είναι υπερυψωμένα λόγω της αμφιθεατρικής κατασκευής της Χώρας κι αυτό σας προσφέρει απεριόριστη θέα.
 
Πρόκειται για ένα πολύ καθαρό,ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον, όπου στα μπαλκονάκια μπορείτε να απολαύσετε με θέα τη θάλασσα και το βουνό τον καφέ και το φαγητό σας και να ξεκουραστείτε από τη καθημερινότητά σας και τις εξορμήσεις σας στο νησί, καθώς το κλίμα της είναι ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση.
Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο, ατομική κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για κάθε ανάγκη σας(φαγητό-καφές), πολύ δροσερά λόγω κατασκευής με δυνατότητα κλιματισμού. Κάτω από τα δωμάτια υπάρχει οικογενειακή ταβέρνα όπου μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακές γεύσεις.
 
Η Χώρα ίναι χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Σάος, μέσα στα πεύκα, πάνω από τα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρου των Gattiluzzi (1300-1400). Επίσης, έχει από τα πιο όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια και καλντερίμια, με μικρά διώροφα σπιτάκια κολλητά το ένα με το άλλο.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή