ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
Νικιάνα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Νικιάνα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Νησιά Ιονίου
Νομός Νησί: Λευκάδα
Πόλις: Νικιάνα
Διεύθυνση: Νικιάνα
Τηλέφωνο: 6974.214.063, 6974.568.127
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 3
Ανοικτό: 5-10 Κρεβάτια: 12
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Νικιάνα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Νικιάνα. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Νικιάνα  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Νικιάνα
Φόρμα Κράτησης
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Cleopatra βρίσκονται στο νησί της Λευκάδας στο χωριό Νικιάνα. Απέχουν 50 μέτρα από την πανέμορφη παραλία, σε απόσταση 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας και 5 χιλιόμετρα από το Νυδρί.

Τα διαμερίσματα και το studio είναι καινούργια. Το κάθε διαμέρισμα είναι από 50 τ.μ. Μπορούν να φιλοξενηθούν 4-5 άτομα και το studio 30 τ.μ. είναι για 2-3 άτομα. Είναι πλήρως εξοπλισμένα.
 
Περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση, ari-condition, ψυγείο, φουρνάκι, σίτες σε όλα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, απλώστρα για τα ρούχα, χώρο στάθμευσης εντός του οικοπέδου.
Όλα τα ηλιόλουστα διαμερίσματα και το studio έχουν μεγάλο μπαλκόνι. Η φιλοξενία θα σας μείνει αξέχαστη.
Η ευρύτερη περιοχή είναι ένα ήσυχο μέρος, για άνετες και ξεκούραστες καλοκαιρινές διακοπές.
 
Στο χωριό της Νικιάνας σε πολύ κοντινές αποστάσεις από τα δωμάτια Cleopatra μπορείτε να βρείτε ταβέρνες, καφετέριες, beach bar, super market, στάση λεωφορείου και φαρμακείο.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα