ΚΤΗΜΑ ΣΠΑΝΟΥ
Ράχες. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Ράχες Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Παραδοσιακός Ξενώνας
Περιφέρεια: Νησιά Αιγαίου
Νομός Νησί: Ικαρία
Πόλις: Ράχες
Διεύθυνση: Χριστός Ραχών
Τηλέφωνο: 6944.605.427, 22750.40.035, 6946.460.935
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 15
Ανοικτό: 5-9 Κρεβάτια: 40
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Barbeque - Η μονάδα διαθέτει εξωτερικό barbeque
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Ράχες. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Ράχες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Ράχες  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Ράχες
Το Κτήμα Σπανού βρίσκεται στη βόρεια και καταπράσινη πλευρά του νησιού στο χωριό Χριστός, στις Ράχες Ικαρίας και σε υψόμετρο 500μ κοντά στις παρυφές του Πράμνου. Τα πρώτα κτίσματα του κτήματος χρονολογούνται από το 1846.

Πρόκειται για μία έκταση 50στρ πυκνής ικαριώτικης βλάστησης, αμπελώνων, κήπων και ειδικά διαμορφωμένων περιβαλλόντων χώρων.
Παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης δωματίων, στούντιο και διαμερισμάτων.
 
Το κτήμα περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα (23μ), υπαίθριο κοινόχρηστο χώρο μπάρμπεκιου, κοινόχρηστο εξωτερικό καθιστικό και κουζίνα, εκκλησία και χώρο υπαίθριων εκδηλώσεων.
Το κτήμα παράγει και εμφιαλώνει το δικό του κρασί κόκκινο και λευκό από ντόπιες ποικιλίες όπως Φωκιανό, Σαββατιανό και Μπεγλέρι.
 
Το κτήμα περιλαμβάνει 15 δωμάτια (2κλινα, 3κλινα και 4κλινα) εκ των οποίων τα περισσότερα είναι σύγχρονης κατασκευής με κουζίνα, λουτρό και εξωτερικές βεράντες με θέα.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα