ΒΙΛΛΑ ΓΙΑΣΕΜΙ
Μπατσί. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Μπατσί Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Studios
Περιφέρεια: Κυκλάδες
Νομός Νησί: Ανδρος
Πόλις: Μπατσί
Διεύθυνση: Στιβάρι
Τηλέφωνο: 22820.41.137, 6947.266.054, 6983.508.889
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 4
Ανοικτό: 7-9 Κρεβάτια: 24
Δυνατότητες: Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Μπατσί. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Μπατσί. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Μπατσί  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Μπατσί
Η Villa Giasemi βρίσκεται στο πολυσύχναστο θέρετρο Μπατσί της Ανδρου, της φημισμένης για τη ναυτική παράδοση και αρχοντιά, στην περιοχή Στιβάρι.

Η άριστη φιλοξενία σε συνδυασμό με το ζεστό περιβάλλον και την υπέροχη τοποθεσία, καθιστούν τη Villa Giasemi έναν από τους καλύτερους προορισμούς για τις διακοπές σας ή τις μικρές αποδράσεις στο αρχοντικό νησί της Ανδρου.
 
Αποτελείται από 6 καλαίσθητα και προσεγμένα στούντιος που το καθένα μπορεί να φιλοξενήσει 2 έως 4 άτομα με άνεση σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Ολα τα στούντιος διαθέτουν ατομική επιπλωμένη βεράντα με υπέροχη θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.
Το Villa Giasemi δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην άνεσή σας για να περάσετε πραγματικά ξεκούραστες και αξέχαστες διακοπές.
Στα στούντιος πέραν της καθημερινής καθαριότητας κάθε τρεις μέρες πραγματοποιείται αλλαγή σεντονιών. Διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση ψυγείο και κουζινάκι.
 
Η ελάχιστη απόσταση από την παραλία Στιβάρι (μόλις 100 μέτρα) όπως και η μικρή απόσταση από το Μπατσί (μόλις 200 μέτρα) σας δίνουν την δυνατότητα να απολαύσετε το μπάνιο στην καταγάλανη και πεντακάθαρη θάλασσα και να περιηγηθείτε στις ομορφιές της γύρω περιοχής.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα