ΚΙΒΩΤΟΣ ΕΠ ΑΥΛΗΣ
Αγιος Γερμανός. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Αγιος Γερμανός Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Νομός Φλώρινας, Φλώρινα
Πόλις: Αγιος Γερμανός
Διεύθυνση: Αγιος Γερμανός
Τηλέφωνο: 23850.51.280, 6973.355.140, 6973.355.145
Τηλ. ή Fax: 23850.51.280
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 4
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 11
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Μητρώο ΕΟΤ 0519K10000040301
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Αγιος Γερμανός. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Αγιος Γερμανός. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Αγιος Γερμανός  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Αγιος Γερμανός
Φόρμα Κράτησης
Στον Άγιο Γερμανό στα παλαιό κεφαλοχώρι των Πρεσπών βάλαμε το μεράκι μας, ανακαινίσαμε την δική μας κιβωτό και αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε με τους φιλοξενούμενους μας την αγάπη μας για τις Πρέσπες, έτσι απλά, με συνταγές από το παρελθόν σε έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς με μοναδικό φυσικό περιβάλλον.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Το πέτρινο καλντερίμι σε απόσταση 50 μέτρων από την πλατεία, μας οδηγεί στην αυλόπορτα της Κιβωτού.
Σας αγκαλιάζει η κλειστή αυλή και το ζεστό καλωσόρισμα των ιδιοκτητών.
Η κλειστή αυλή αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για να ξεφύγετε από το άγχος της σύγχρονης ζωής και να απολαύσετε προσωπικές στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Οι φιλοξενούμενοι μας, έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν το αγρόκτημα μας που βρίσκεται κοντά στον παραδοσιακό νερόμυλο του Αγίου Γερμανού.
 
Η Κιβωτός Επ΄ αυλής, διαθέτει 2 διαμερίσματα μεζονέτες των 87m2 και 83 m2, με θέα σε αυλή και κήπο, βουνό, πλατεία.

Είναι αυτοεξυπηρετούμενες, διαθέτουν όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό και είναι επιπλωμένες με χειροποίητα παραδοσιακά έπιπλα, χειροποίητα υφαντά και εργόχειρα των προγόνων μας, ζεστά διακοσμημένες.
Δραστηριότητες επί της αυλής μας
  • Μαγειρεύουμε στον παλαιό ξυλόφουρνο, στην ξυλόσομπα, την ψησταριά την γάστρα
  • Ασχολία με τον λαχανόκηπο
  • Ομαδικά παιχνίδια όπως ping pong, ποδόσφαιρο
  • Ο χώρος της αυλής προσφέρεται για συνάντηση παρέας, ομάδας ανθρώπων
  • Το κιόσκι μπορεί να φιλοξενήσει στις τραπεζαρίες έως 30 άτομα
  • Διαθέτουμε μικρή βιβλιοθήκη η οποία αποτελείται από βιβλία που αφορούν την Πρέσπα.

* Το κατάλυμα πληρεί τους κανόνες ασφαλείας κτηρίων και έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από  VIP.
 
Τα κέντρα πληροφόρησης του Φορέα Διαχείρισης Πρεσπών και της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών είναι στην διάθεση των επισκεπτών για ενημέρωση σχετικά με το περιβάλλον την σπάνια βιοποικιλότητα και τα αξιοθέατα της περιοχής. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε έντυπο υλικό (χάρτες, βιβλία).
Σε ένα σύντομο οδοιπορικό διαπιστώνεις ότι ξέχασες πολλά και ειδικά για την Πρέσπα που συνέχεια την ανακαλύπτεις. Εδώ μαγεύεσαι από την φύση, χάνεσαι στο χρόνο και αισθάνεσαι ότι είσαι αλλού…
Αποχαιρετάτε την Πρέσπα και τους ανθρώπους της. Παίρνετε στις αποσκευές σας φασόλια, φωτογραφίες και αναμνήσεις … σκεπτόμενοι ότι πρέπει να επαναλάβετε αυτό το ταξίδι για να το μοιραστείτε με φίλους σας, να δείτε αυτά που δεν προλάβατε και αφήνετε πίσω σας…
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή