ΑΛΦΑ - ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ STUDIOS
Ανδρος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Ανδρος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Studios
Περιφέρεια: Κυκλάδες
Νομός Νησί: Ανδρος
Πόλις: Ανδρος
Διεύθυνση: Παλαιόπολη
Τηλέφωνο: 22820.42.420, 6946.607.387, 6944.722.512
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 3
Ανοικτό: 5-9 Κρεβάτια: 7
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα
Μητρώο ΕΟΤ 1166Κ132Κ1263301
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Ανδρος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Ανδρος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Ανδρος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Ανδρος
Φόρμα Κράτησης
Το Chrisallis Studios βρίσκεται στην πανέμορφη Ανδρο, μέσα στο πράσινο και θέα το απέραντο γαλάζιο, στην αρχαία πόλη της Ανδρου, τη μοναδική ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ.
Ανωθεν ευρίσκεται η αρχαία ακρόπολη λουσμένη κυριολεκτικά στο πράσινο και νότια διακρίνει κανείς την αρχαία πόλη, βυθισμένη πλέον στον βυθό του Αιγαίου Πελάγους.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Η Παλαιόπολη και τα στούντιό μας βρίσκονται στο κεντρικό σημείο της διαδρομής Χώρα-Λιμάνι.

Η ανέγερση του κτιρίου έχει πραγματοποιηθεί σε αρμονία με τα κυκλαδίτικα πλαίσια και χρώματα.
 
Ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Παλαιόπολης, καθώς και τον χώρο των αρχαιολογικών ανασκαφών, αρχαιοτήτων 5ου π.Χ. αιώνα.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η παραλία Αγία Ελεούσα και λίγο μακρύτερα οι Αποθήκες και Χαλκολιμνιώνας.
Οι χώροι των δωματίων, που βρίσκονται στον όροφο του κτιρίου, είναι ευρύχωροι και κατά τέτοιο τρόπο διαμορφωμένοι για να σας παρέχουν άνετη διαμονή και χαλάρωση από την πρώτη ημέρα των διακοπών σας, για υπέροχη θέα στη θάλασσα, ατενίζοντας τους κάβους ("ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ" και "ΘΟΥΡΙΔΑ").
 
Τα δωμάτιά μας για την εξυπηρέτησή σας διαθέτουν:
  • Ατομικό μπάνιο
  • Αυτόνομη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη
  • Ψυγείο
  • Τηλεόραση πλάσμα
  • Ηλιακό θερμοσίφωνα με άφθονο νερό
  • Air condition
Οι τιμές μας διαμορφώνονται σε λογικά πλαίσια σε αντιστοιχία με τον μήνα προτίμησης διακοπών
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα