Σύβοτα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Σύβοτα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Δωμάτια
Περιφέρεια: Ηπειρος
Νομός Νησί: Θεσπρωτία
Πόλις: Σύβοτα
Διεύθυνση: Σύβοτα
Τηλέφωνο: 26650.93.391
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 11
Ανοικτό: 5 Κρεβάτια: 0
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Πρωινό - Πρωινό
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Σύβοτα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Σύβοτα. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Σύβοτα  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Σύβοτα
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΑΧΙΛΛΕΑΣ βρίσκονται στα όμορφα Σύβοτα, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και προσφέρουν μια άνετη διαμονή.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Απαρτίζεται από δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια, το καθένα με το δικό του μπαλκόνι.
Είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση και κλιματισμό.
 
Ακόμη διαθέτει δύο σουίτες 35 τ.μ. η κάθε μια πλήρως εξοπλισμένες με ευρύχωρα μπαλκόνια και υπέροχη θέα στη θάλασσα.
Στα δωμάτια ΑΧΙΛΛΕΑΣ μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας σε δροσερό περιβάλλον κάτω από την κληματαριά και το βράδυ να δοκιμάσετε με την παρέα σας το μοναδικό τσίπουρο που παράγει ο κύριος Αχιλλέας.
 
Τα δωμάτια βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το λιμάνι. Η κοντινότερη παραλία της περιοχής απέχει 250 μ. ενώ τριγύρω θα βρείτε φούρνο, καφετέριες, εστιατόρια και mini market.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα