ΟΡΕΣΤΕΙΟΝ
Καστοριά. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Καστοριά Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Ξενοδοχεία
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Νομός Καστοριάς, Καστοριά
Πόλις: Καστοριά
Διεύθυνση: Πλ. Δαβάκη 1
Τηλέφωνο: 24670.22.257
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 16
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 36
Δυνατότητες: Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Room Service - Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Χρηματοκιβώτιο - Τα δωμάτια διαθέτουν θυρίδες ασφαλείας Πρωινό - Πρωινό
Μητρώο ΕΟΤ 0517K012A0027600
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Καστοριά. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Καστοριά. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Καστοριά  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Καστοριά
Φόρμα Κράτησης
Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Καστοριάς, μόλις 150 μέτρα από τη λίμνη, και ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και την παραδοσιακή φιλοξενία που προσφέρει.
Το ξενοδοχείο "Ορέστειον" απέχει μόνο 22 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για χειμερινές διακοπές.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Έχοντας ως αρχή την ποιοτική αναβάθμιση, το "Ορέστειον" βρίσκεται πάντοτε κοντά στις απαιτήσεις της εξέλιξης και του εκσυγχρονισμού και γι' αυτό, μετά από μια γενική ανακαίνιση, αναβαθμίσαμε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας, δημιουργώντας δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις.
Ακόμη δημιουργήσαμε σαλόνι και χώρο πρωινού υψηλής ποιότητας, κλιματιζόμενο και διατηρήσαμε το bar με το παραδοσιακό του ύφος.
 
Υιοθετώντας το "Ξένους Ξένιζε", όπως ακριβώς μας το δίδαξε ο δάσκαλός μας, Τάκης Τζήμας, ευελπιστούμε η διαμονή σας στο "Ορέστειον" και την όμορφη Καστοριά να αποτελέσει μια ευχάριστη ανάμνηση.

Έμβλημά μας η "ευχάριστη διαμονή".
Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από 16 δωμάτια, τα οποία όλα ακολουθούν την ανάγκη για εκσυγχρονισμό, και 36 κρεβάτια.

Θα απολαύσετε αυτόματη θέρμανση, κλιματισμό, ψυγείο τηλεόραση, αλλά και σύγχρονο τηλεπικοινωνιακό κέντρο, με δυνατότητα τοποθέτησης HY και fax.
 
Παροχές δωματίων:
  • Θέρμανση
  • Κλιματισμό
  • Ψυγείο
  • Τηλεόραση
  • Μπάνιο
  • Στεγνωτήρας μαλλιών
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Υπηρεσίες δωματίου (room service)
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή