Μικρό Πάπιγκο. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Μικρό Πάπιγκο Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Ξενοδοχεία Παραδοσιακά
Περιφέρεια: Ηπειρος
Νομός Νησί: Νομός Ιωαννίνων, Ιωάννινα
Πόλις: Μικρό Πάπιγκο
Διεύθυνση: Μικρό Πάπιγκο
Τηλέφωνο: 26530.41.257
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 3   Δωμάτια: 12
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 28
Δυνατότητες: Εστιατόριο - Η μονάδα διαθέτει εστιατόριο Χειμερινές διακοπές - Ενδείκνυται και για Χειμερινές διακοπές Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Δέχεται κατοικίδια - Η μονάδα μπορεί να δεχτεί κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Room Service - Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Καφέ - Η μονάδα διαθέτει καφετέρια Πρωινό - Πρωινό
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Μικρό Πάπιγκο. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Μικρό Πάπιγκο. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Μικρό Πάπιγκο  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Μικρό Πάπιγκο
Ο παραδοσιακός ξενώνας ΔΙΑΣ, στο Μικρό Πάπιγκο, φέρει επάξια το όνομα του πατέρα των θεών του Ολύμπου καθώς ατενίζει από υψόμετρο 1000 μέτρων τις επιβλητικές κορυφογραμμές της Τύμφης και το φαράγγι του Βίκου.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Τα δωμάτια είναι δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα, όλα ιδιαίτερα ευρύχωρα και φωτεινά.
Το πρωινό, που είναι προαιρετικό, εμπλουτίζεται με τοπικά προϊόντα και σερβίρεται στον ζεστό χώρο του εστιατορίου, με το πέτρινο γωνιακό τζάκι.
 
Από το μεσημέρι η κουζίνα του «Δία» μοσχοβολάει από τις ευωδιές ντόπιων εδεσμάτων, όπως οι φημισμένες ζαγορίσιες πίτες, οι αναζωογονητικές σούπες και τα πιάτα με χοιρινό φούρνου. Τις ξεχωριστές αυτές γεύσεις μπορείτε να τις συνοδεύσετε με ποικιλία κρασιών ή με γνήσιο τσίπουρο παραγωγής του ιδιοκτήτη.
Κτισμένος σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της περιοχής, στο Μικρό Πάπιγκο, ο παραδοσιακός αυτός ξενώνας, με την λευκή του λιθοδομή και την χαρακτηριστική πλακόστρωτη στέγη, είναι πλήρως εναρμονισμένος με την αρχιτεκτονική του χωριού, αλλά και της περιοχής.
 
Καθώς βρίσκεται στην αρχή του μονοπατιού που οδηγεί στην κορυφή Γκαμήλα και στη Δρακολίμνη, ο ξενώνας είναι πολύ αγαπητός στους ορειβάτες. Ο ξενώνας χτίστηκε και λειτουργεί από το 1990 υπό την διεύθυνση του ντόπιου Κώστα Τσουμάνη, που είναι και ορειβάτης.
Ακριβώς γι’ αυτό θα σας δώσει με χαρά πολύτιμες συμβουλές για πεζοπορικές περιηγήσεις στο Ζαγόρι, καθώς και για όλα τα αξιοθέατα της περιοχής.
 
Το μόνο που πρέπει να κάνει ο επισκέπτης είναι να το επισκεφτεί και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο ξενώνας Δίας.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα