Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας
www.hotelsline.gr Εκτύπωση Σελίδας
Είδος:
Διασκέδαση
Περιφέρεια:
Πελοπόννησος
Νομός-Νησί:
Νομός Κορινθίας, Κόρινθος
Πόλις:
Τρίκαλα Κορινθίας, Ανω - Μεσαία - Κάτω
Τηλέφωνο:
6936.889.973
Διεύθυνση:
Τρίκαλα Κορινθίας
Σχόλια:
Ορεινές δραστηριότητες
Ιστοσελίδα
Δείτε την ιστοσελίδα.

Το κέντρο ελεύθερης ιππασίας και ορεινών δραστηριοτήτων ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2006 στο Ρέθι Κορινθίας, δίπλα στα φημισμένα Τρίκαλα.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν ήρεμα και φιλικά άλογα για τη βόλτα σας στις γύρω ρεματιές και τις χιονισμένες πλαγιές της Ζήρειας, πόνυ για την εξοικείωση των παιδιών με το ευγενές ολυμπιακό άθλημα της ιππασίας, καθώς και εγκαταστάσεις και ειδικό εξοπλισμό για τοξοβολία.
Ελάτε να απολαύσετε ένα ολοένα αυξανόμενο σύνολο δραστηριοτήτων που συσχετίζονται με το βουνό και να αφήσετε πίσω όλα όσα σας απασχολούν.
  Για τους φίλους της ιππασίας, προτείνεται τη συμμετοχή στην υπέροχη διαδρομή διάρκειας μιάμισης ώρας. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία μέσα στη φύση που φέρνει τον αναβάτη σε επαφή με τις ομορφιές της επιβλητικής Ζήρειας, διασχίζοντας το ποτάμι της Φόνισσας, δάση με έλατα και πεύκα, αμπελώνες και παλιούς οικισμούς στο χωριό Ρεθι.
Επίσης διαθέτει εξειδικευμένο συνοδό ιππασίας & προσωπικό για την μέγιστη ασφάλειά σας.
Σκοπός είναι να ψυχαγωγηθεί ο εκδρομέας με δραστηριότητες εναρμονισμένες με την ορεινή φύση και να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο των επισκεπτών της περιοχής με τον καλύτερο τρόπο.
O Σύλλογος Ελεύθερης Ιππασίας Δήμου Ξυλοκάστρου ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007 και αριθμεί 25 μέλη. Ο σύλλογος διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες αλλά και ιππικές συναντήσεις, μέσα στα όρια του Δήμου Ξυλοκάστρου αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 


Αποδράστε στη φύση
και ζήστε τη μοναδική εμπειρία
που προσφέρουν
οι ορεινές δραστηριότητες!!