Καραβάδος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Καραβάδος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Νησιά Ιονίου
Νομός Νησί: Κεφαλλονιά
Πόλις: Καραβάδος
Διεύθυνση: Καραβάδος
Τηλέφωνο: 26710.69.640
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 5
Ανοικτό: 4-9 Κρεβάτια: 12
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Καραβάδος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Καραβάδος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Καραβάδος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Καραβάδος
Φόρμα Κράτησης
Τα Sunshine Studios βρίσκονται σε μια πανέμορφη πλαγιά παρατηρώντας το Ιόνιο Πέλαγος και τα γύρω χωριά.
Η τοποθεσία αυτή μαζί με την υπέροχη θέα του ηλιοβασιλέματος καθιστούν τα Sunshine Studios ιδανικά για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Αποτελείται από 5 studios (4 διπλά and 1 τριπλό) με πολυκούζινο, ντουλάπες, TV, Κλιματισμό, ευρύχωρα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες με παιδιά, ιδιωτικό μπαλκόνι και εκπληκτική θέα.
 
Η Κεφαλονιά είναι νησί του Ιονίου Πελάγους. Είναι το μεγαλύτερο από τα Ιόνια νησιά και το 6ο μεγαλύτερο των ελληνικών νησιών. Η πρωτεύουσα είναι το Αργοστόλι. Η οικονομία βασίζεται στην αγρτοτική παραγωγή και την κτηνοτροφία καθώς και με τον τουρισμό και ναυτιλία.
Η Κεφαλονιά συνδυάζει βουνά, δάση και θάλασσα. Η καλύτερη επιλογή για τους επισκέπτες που αγαπάνε την μαγεία της φύσης.
 
Η Κεφαλονιά συνδυάζει βουνά, δάση και θάλασσα. Η καλύτερη επιλογή για τους επισκέπτες που αγαπάνε την μαγεία της φύσης.
Έχει πανέμορφες ακτές που συναντώνται με τα πεντακάθαρα γαλανά νερά του Ιονίου. Μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης βρίσκονται σε αυτό το εντυπωσιακό νησί.
 
Οι ελκυστικές ομορφιές του νησιού σε συνδυασμό με την μαγευτική κουζίνα θα σας προτρέψει για να την επισκεφθείτε. Η γευστική κεφαλονίτικη κουζίνα θα σας εντυπωσίασει. Το φαγητό που θα σας σερβίρουν οι περισσότερες ταβέρνες προέρχεται από ντόπια υλικά.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα