ΜΥΡΣΙΝΗ
Καρυώτες. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Καρυώτες Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Δωμάτια
Περιφέρεια: Νησιά Αιγαίου
Νομός Νησί: Σαμοθράκη
Πόλις: Καρυώτες
Διεύθυνση: Κάτω Καριώτες
Τηλέφωνο: 25510.98.279, 6977.597.516, 6979.008.450
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 1   Δωμάτια: 8
Ανοικτό: 5-9 Κρεβάτια: 22
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Καρυώτες. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Καρυώτες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Καρυώτες  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Καρυώτες
Φόρμα Κράτησης
Σε μια κατάφυτη περιοχή που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Σαμοθράκης στους πρόποδες του βουνού Σάος και με θέα τη θάλασσα βρίσκονται η Κάτω Κάρυώτες Σαμοθράκης ,που απέχουν 10 χιλ περίπου από το λιμάνι του νησιού γύρω στα 8 από την πρωτεύουσα την παραδοσιακή Χώρα και βρίσκονται ανάμεσα στην Παλιάπολη και τα Θέρμα.
Τα σπίτια είναι διάσπαρτα στον οικισμό μέσα σε ένα τοπίο όπου κυριαρχούν τα πλατάνια οι αγριοαχλαδιές , τα σφενδάμια οι καστανιές και οι κερασιές

Τα δωμάτια που είναι ένα διώροφο κτίσμα με κεραμοσκεπή βρίσκονται μόλις 140m από μια πεντακάθαρη Θάλασσα με βοτσαλωτή παραλία.
Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με οπωροφόρα δέντρα πλατάνια ορτανσίες πικροδάφνες γιασεμιά ,κατιφέδες και τριανταφυλλιές θα σας υποδεχτεί η κυρία Μυρσίνη και σε ένα άνετο και φιλικό χώρο θα περάσετε αξέχαστες διακοπές.
 
Στα μπαλκονάκια του κάθε δωματίου αλλά και στην μεγάλη αυλή με θέα το βουνό αλλά και τη θάλασσα μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας η το φαγητό σας μέσα στη δροσιά και να ξεκουραστείτε από τις περιηγήσεις σας στο νησί σε ένα αληθινά φιλόξενο περιβάλλον.
Υπάρχει μεγάλος κήπος, κοινόχρηστο μπαρπεκιου, κοινόχρηστη κουζίνα με οικιακές συσκευές , χώρος στάθμευσης.
Σε κοντινή απόσταση και μέσα στον οικισμό θα βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε τις τοπικές νοστιμιές και διαδρομές μέσα στα περιβόλια.
 
Τα δωμάτια της κυρίας Μυρσίνης είναι εξοπλισμένα με βασικές ανέσεις όπως κλιματισμό, τηλεόραση, κοινόχρηστη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο και φροντίζει να είναι πάντα καθαρά.
Είναι σίγουρο ότι θα χαλαρώσετε σε ένα άνετο και φιλικό χώρο.
Λειτουργούν από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα