HOTEL MOONBEAM
Πευκάρι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Πευκάρι Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Ξεν. Επιπλωμένων Διαμερισμάτων
Περιφέρεια: Νησιά Αιγαίου
Νομός Νησί: Θάσος
Πόλις: Πευκάρι
Διεύθυνση: Πευκάρι
Τηλέφωνο: 25930.51.701, 6972.833.975
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 3   Δωμάτια: 12
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 30
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Πισίνα - Η μονάδα διαθέτει εξωτερική ή εσωτερική πισίνα Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Ατομα με ειδικές ανάγκες - Η επιχείρηση μπορεί να δεχθεί άτομα με ειδικές ανάγκες Χρηματοκιβώτιο - Τα δωμάτια διαθέτουν θυρίδες ασφαλείας Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Barbeque - Η μονάδα διαθέτει εξωτερικό barbeque
Μητρώο ΕΟΤ 0103K013A0222801
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Πευκάρι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Πευκάρι. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Πευκάρι  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Πευκάρι
Φόρμα Κράτησης
Θα ήταν μάλλον ουτοπικό να σκεφθεί κανείς να ταξιδεύσει ως το Φεγγάρι. Ωστόσο θα ήταν απόλυτα εφικτό και πραγματοποιήσιμο να βρεθεί «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ». Στο Βόρειο Αιγαίο, στο νησί της Θάσου, στο Πευκάρι, βρίσκεται το ξενοδοχείο «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ». Είναι χτισμένο στη πλαγιά του βουνού μέσα στον παραδοσιακό οικογενειακό ελαιώνα καταντικρύ της θάλασσας. Η θέα είναι απέραντη.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Τα λιόδενδρα εναλλάσσονται με τα πεύκα, με το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους και τη χερσόνησο του Άθωνα (Άγιον Όρος) να δεσπόζει στο βάθος. Ο περιβάλλοντας χώρος του ξενοδοχείου είναι αγροτική έκταση (15.000 m2) με κύρια καλλιέργεια την ελιά. Βρίσκεται κοντά στο θέρετρο Πευκάρι. To Πευκάρι είναι από τις ομορφότερες περιοχές της Νότιας Θάσου με καλά εστιατόρια και πολλές δυνατότητες θαλάσσιων σπορ.

Μπροστά στο κτίριο του ξενοδοχείου υπάρχει πισίνα (και για μικρά παιδιά) όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ή να χαλαρώσετε κάτω από τη σκιά των ελαιοδέντρων. Στα άμεσα σχέδια είναι η καλλιέργεια περισσότερων φυτών και δένδρων. Για όσους το επιθυμούν, η ασχολία με αγροτικές δραστηριότητες θα ήταν μια πρόταση εναλλακτικής δραστηριότητας. Το ξενοδοχείο «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» είναι σε λειτουργία όλο τον χρόνο.
 
H «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» δεν φιλοδοξεί για να είναι απλά μια επιχειρηματική κίνηση με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος και την αυτοσυντήρησή της. Φιλοδοξεί για να είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θα εξελίσσεται, θα ανανεώνεται και θα επεκτείνεται. Με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο αναζητεί το καινούργιο, εφαρμόζει κοινότοπες ιδέες, καλλιεργεί τον πολιτισμό, τις τέχνες και την επιστήμη.

Με ανοιχτό πνεύμα και καλή διάθεση, επικαλούμενοι την εύνοια και τη χάρη των προγονικών ολύμπιων θεών σας καλούμε:
  • να νιώσετε την Ελλάδα
  • να ζήσετε το μύθο σας
  • να μακραίνετε τα όρια του κόσμου σας
  • να αφήσετε πίσω τις συμβάσεις της καθημερινότητας.
H «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» είναι ξενοδοχείο 3 αστέρων, τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων. Τα υψηλών προδιαγραφών δωμάτια και οι σουίτες μας είναι άρτια εξοπλισμένα και σχεδιασμένα για να προσφέρουν ονειρικές διακοπές.

Χαρακτηρίζονται από προσεγμένη διακόσμηση και αισθητική. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, σε συνδυασμό με μια υπέροχη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου και το φυσικό πράσινο της Θάσου.
 
Οι χώροι διαμονής είναι πολύ άνετοι. Τα απλά δωμάτια είναι 32 m2, οι δυο σουίτες 50 m2 και το διαμέρισμα 70 m2 και είναι προσβάσιμα και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και η ποιότητα των παροχών και υπηρεσιών μας, δημιουργούν προϋποθέσεις χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή