Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
Beaches in Skiathos
Αρχική Ελλάδα Σποράδες Σκιάθος Παραλίες της Σκιάθου. Μπούρτζι, Μεγάλη Αμμος, Φτελιά, Αχλαδιές
Επιλέξτε στον χάρτη,
την περιοχή που σας ενδιαφέρει

 
Παραλίες της Σκιάθου
Παραλίες μοναδικές, στεφανωμένες από τα πεύκα, με διάφανα νερά και χρυσή άμμο.

Η Σκιάθος φημίζεται για τις όμορφες και καθαρές παραλίες της παγκοσμίως. Η κάθε μια έχει τη δική της χάρη και ομορφιά με αποτέλεσμα να καλύπτει όλα τα γούστα των παραθεριστών που την επισκέπτονται.
Στο κέντρο του νησιού βρίσκονται οι παραλίες Μπούρτζι, Μεγάλη Αμμος, Αχλαδιές, Βασιλιάς, Σκλήθρι, Τζανεριά και Καλαμάκι, στις οποίες παραθερίζουν πλήθος τουριστών λόγω της κοντινής απόστασης από το κέντρο και κατά συνέπεια και της εύκολης πρόσβασής τους. Οι παραλίες αυτές είναι όλες οργανωμένες με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ θα βρείτε κατά μήκος πολλά μεζεδοπωλεία, ταβέρνες και καφετέριες για την ολοκλήρωση της ψυχαγωγίας σας.
Στην πόλη της Σκιάθου θα βρείτε πολλές επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα, studios κλπ), ώστε να είστε δίπλα στις πανέμορφες παραλίες της.

Λίγο πιο νοτιοδυτικά θα βρείτε τις παραλίες Βρωμόλιμνος, Κολιός, Αγία Παρασκευή, Τρούλος, τις παγκοσμίως γνωστές Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη Μπανάνα, Μικρή Μπανάνα και Αγία Ελένη. Εξίσου πανέμορφα νερά λίγο έξω από το κέντρο. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη αφού μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και με την αστική συγκοινωνία του νησιού.

Στη βορειοδυτική πλευρά βρίσκονται οι παραλίες Κρυφή Αμμος, Μανδράκι, Ελιά, Αγκιστρος, Μεγάλος και Μικρός Ασέλινος, Λυγαριές και Κεχριά, ενώ πιο βόρεια θα βρείτε τα πασίγνωστα Λαλάρια, την παραλία Λεχούνι - Νικοτσάρα, το Μέγα Γιαλό και τον Ξάνεμο. Οι παραλίες αυτές είναι μαγευτικές, με μόνο μειονέκτημα τις καιρικές συνθήκες. Λόγω της γεωγραφικής θέσης τους, όταν φυσάει δυνατός βόρειος άνεμος δημιουργείτει έντονη θαλασσοταραχή. Η πρόσβαση στις συγκεκριμένες παραλίες γίνεται μόνο με δικό σας μέσον. Είναι ιδανικές για ολοήμερη εκδρομή όταν ο καιρός είναι καλός.

Αλλη μία επιλογή είναι το νησάκι Τσουγκριά που διαθέτει αρκετές πολύ καλές και όμορφες αμμουδιές.
Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Μπούρτζι στη Σκιάθο
Μικρή βραχώδης παραλία κάτω από τα ερείπια του κάστρου στην μικρή χερσόνησο στο λιμάνι της Σκιάθου.
Η πρόσβαση στην παραλία Μπούρτζι με τα πόδια από τον δρόμο που οδηγεί στο Μπούρτζι.
Στην πόλη της Σκιάθου θα βρείτε πολλά καταλύματα για την διαμονή σας κάθε είδους και κατηγορίας (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, στούντιος κλπ.), όπως και πλήθος καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης.


Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Μεγάλη Αμμος στη Σκιάθο
Η Μεγάλη Άμμος βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη, σε απόσταση μόλις 2 χλμ. στο δρόμο προς τις Κουκουναριές. Παραλία με υπέροχα, διάφανα νερά, όπου υπάρχουν πολύ όμορφες ταβέρνες και γραφικά ουζερί. Η φιλοξενία ικανοποιεί απόλυτα και τον πιο σημαντικό επισκέπτη στα σύγχρονα ξενοδοχεία και στους γραφικούς ξενώνες της και στις ταβέρνες της θα γευθείτε διάφορες τοπικές σπασιαλιτέ και όχι μόνο.
Η παραλία της Μεγάλης Αμμου βραβεύεται κατ' επανάληψη με την Γαλάζια Σημαία Αφιέρωμα για τις ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα βραβευμένες με γαλάζια σημαία γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα των υπηρεσιών, την καθαρότητα της θάλασσας και το επίπεδο οργάνωσης της παραλίας.
Στη Μεγάλη Αμμο θα φτάσετε περπατώντας, με λεωφορείο ή δικό σας μέσο. Χάρτης διαδρομής Χάρτης διαδρομής. Η διαδρομή από την Σκιάθο στην παραλία Μεγάλη Αμμος. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε


Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Φτελιά στη Σκιάθο
Μεγάλη παραλία με αμμουδιά σε κοντινή απόσταση (4 χλμ.) από την πόλη της Σκιάθου, που αποτελεί ουσιαστική συνέχεια των παραλιών Μαγάλη Αμμος και Βασιλιάς. Από τα βασικά της πλεονεκτήματα η μικρή απόσταση από το κέντρο καθώς και η πολύ καλή και οργανωμένη παραλία.
Στην περιοχή υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις διαμονής κάθε κατηγορίας και είδους (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα, στούντιος κλπ.)

Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και γρήγορη με την αστική συγκοινωνία, δικό σας μέσον ή ταξί. Μπορείτε ακόμη να έρθετε και με τα πόδια.Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Αχλαδιές στη Σκιάθο
Η μικρή απόσταση από την πόλη της Σκιάθου (μόλις 2 χλμ.), η πολύ καλή και πλήρως οργανωμένη παραλία, η θαυμάσια αμμουδιά καθώς και οι διευκολύνσεις των επισκεπτών έχουν κάνει την παραλία των Αχλαδιών πόλο έλξης πολλών παραθεριστών και εκδρομέων της Σκιάθου.
Στην περιοχή γύρω από την παραλία κτισμένες αμφιθεατρικά, υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα), διαφόρων τύπων και κατηγοριών, καθώς και αρκετές παραθαλάσσιες ταβέρνες που θα σας προσφέρουν ένα καλό γεύμα.
Οι Αχλαδιές έχουν βραβευθεί με την Γαλάζια Σημαία Αφιέρωμα για τις ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα βραβευμένες με γαλάζια σημαία για τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες, την καλή οργάνωση της παραλίας και την καθαρότητα των θαλάσσιων υδάτων.

Μπορείτε να έρθετε στις Αχλαδιές με δικό σας αυτοκίνητο ή δίτροχο, με ταξί αλλά και με αστικά λεωφορεία που εκτελούν πυκνά και τακτικά δρομολόγια.
Εχτε ακόμη και την επιλογή να πάρετε και πλοιάριο από το λιμάνι της Σκιάθου.
Χάρτης διαδρομής Χάρτης διαδρομής. Η διαδρομή από την Σκιάθο στην παραλία Αχλαδιές. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε
Δείτε ακόμη για τις παραλίες:
Οι παραλίες της Σκιάθου. Μπούρτζι, Μεγάλη Αμμος, Φτελιά, Αχλαδιές
Οι παραλίες της Σκιάθου. Βασιλιάς, Σκληθρί, Τζανεριά, Καλαμάκι-Καναπίτσα, Βρωμόλιμνος, Κολιός, Αγία Παρασκευή, Πόρος
Οι παραλίες της Σκιάθου. Τρούλος, Μάραθα, Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη Μπανάνα, Μικρή Μπανάνα, Αγία Ελένη, Κρυφή Αμμος
Οι παραλίες της Σκιάθου. Μανδράκι, Ελιά, Αγκιστρος, Μεγάλος Ασέληνος, Μικρός Ασέληνος
Οι παραλίες της Σκιάθου. Λυγαριές, Κεχριά, Κάστρο, Λαλάρια, Λεχούνι-Νικοτσάρα, Μέγας Γυαλός, Ξάνεμος, Τσουγκριάς


Ενημερωθείτε & υπολογίστε τη διαδρομή σας
Διαδρομή από σημείο σε σημείο
Διαδρομή από επιχείρηση σε σημείο
Προτάσεις διαμονής στην ΣκιάθοΑρχή Σελίδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εξερευνήσεις
Photo Gallery
Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
Στείλτε την προσφορά σας
Καταχώρηση συντεταγμένων
Δείγματα ιστοσελίδων
Επισκεψιμότητα καταλυμάτων
Στατιστικά επιχειρήσεων
Στατιστικά Διαφημίσεων
Τηλέφωνα Υπερασ. λεωφορείων
Τηλέφωνα Ναυτιλιακών Εταιριών
Λιμεναρχεία - τηλέφωνα
Site Map
Διαφημιστείτε
Χρήσιμες πληροφορίες
Δρομολόγια
Οροι χρήσης
Προσωπικά δεδομένα
Αντικείμενο ΥπηρεσιώνΕπικοινωνία
Η Εταιρία
Πείτε μας τη γνώμη σας
Powered by Hotelsline.gr:
 • Παξοί, το διαμάντι του Ιονίου: paxos-island-hotels.com
 • Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλας: palaiosagiosathanasios.com
 • Ορεινή Κορινθία και Τρίκαλα Κορινθίας: trikalakorinthias-hotels.gr
 • Καλάβρυτα και Ορεινή Αχαϊα: kalavryta-hotels.gr
 • Καστοριά: hotels-kastoria.gr
 • Ελαφόνησος Λακωνίας: elafonisos-hotels.gr

 • Created by WebLines© 2000-2012 Hotelsline.gr
  Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του hotelsline.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
  Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.