Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
Beaches in Skiathos
Αρχική Ελλάδα Σποράδες Σκιάθος Παραλίες της Σκιάθου Βασιλιάς, Σκληθρί, Τζανεριά, Καλαμάκι-Καναπίτσα, Βρωμόλιμνος, Κολιός, Αγία Παρασκευή, Πόρος
Επιλέξτε στον χάρτη,
την περιοχή που σας ενδιαφέρει

 
Παραλίες της Σκιάθου
Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Αχλαδιές στη Σκιάθο
Η μικρή απόσταση από την πόλη της Σκιάθου (μόλις 2 χλμ.), η πολύ καλή και πλήρως οργανωμένη παραλία, η θαυμάσια αμμουδιά καθώς και οι διευκολύνσεις των επισκεπτών έχουν κάνει την παραλία των Αχλαδιών πόλο έλξης πολλών παραθεριστών και εκδρομέων της Σκιάθου.
Στην περιοχή γύρω από την παραλία κτισμένες αμφιθεατρικά, υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα), διαφόρων τύπων και κατηγοριών, καθώς και αρκετές παραθαλάσσιες ταβέρνες που θα σας προσφέρουν ένα καλό γεύμα.
Οι Αχλαδιές έχουν βραβευθεί με την Γαλάζια Σημαία Αφιέρωμα για τις ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα βραβευμένες με γαλάζια σημαία για τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες, την καλή οργάνωση της παραλίας και την καθαρότητα των θαλάσσιων υδάτων.

Μπορείτε να έρθετε στις Αχλαδιές με δικό σας αυτοκίνητο ή δίτροχο, με ταξί αλλά και με αστικά λεωφορεία που εκτελούν πυκνά και τακτικά δρομολόγια.
Εχτε ακόμη και την επιλογή να πάρετε και πλοιάριο από το λιμάνι της Σκιάθου.
Χάρτης διαδρομής Χάρτης διαδρομής. Η διαδρομή από την Σκιάθο στην παραλία Αχλαδιές. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτεΠαραλίες της Σκιάθου. Παραλία Βασιλιάς στη Σκιάθο
Η όμορφη αμμουδερή παραλία Βασιλιά βρίσκεται 5 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πόλη της Σκιάθου δίπλα από την παραλία της Μεγάλης Αμμου.
Είναι καλά οργανωμένη και η περιοχή διαθέτει πολλές ταβέρνες, καφετέριες και αναψυκτήρια.
Για την διαμονή σας υπάρχουν στην περιοχή πολλά καταλύματα όλων των ειδών και κατηγοριών (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, studios κλπ.)
Η παραλία Βασιλιάς είναι μία από τις παραλίες της Σκιάθου που έχουν βραβευθεί με την Γαλάζια Σημαία Αφιέρωμα για τις ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα βραβευμένες με γαλάζια σημαία για τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες, την καλή οργάνωση της παραλίας και την καθαρότητα των θαλάσσιων υδάτων.
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και γρήγορη λόγω της μικρής απόστασης από την πόλη της Σκιάθου, με την αστική συγκοινωνία ή δικό σας μέσον. Χάρτης διαδρομής Χάρτης διαδρομής. Η διαδρομή από την Σκιάθο στην παραλία Βασιλιάς. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε


Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Σκληθρί στη Σκιάθο
Βρίσκεται 7 περίπου χλμ. νότια της πόλης της Σκιάθου σε ένα μικρό και γραφικό όρμο. Είναι οργανωμένη και προσφέρει αρκετές διαυκολύνσεις στους επισκέπτες της.
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από το κέντρο του νησιού με την αστική συγκοινωνία με πυκνά και τακτικά δρομολόγια ή δικό σας μεταφορικό μέσον.


Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Τζανεριάς στη Σκιάθο
Ήσυχη και πεντακάθαρη οργανωμένη παραλία, σε μικρή απόσταση από την πόλη της Σκιάθου (7 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά). Η αμμουδιά και
το πράσινο, που αγγίζει τα κύματα, είναι τα χαρακτηριστικά της.
Προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις ευκολίες για
το κολύμπι στα καθαρά νερά της θάλασσας, την ηλιοθεραπεία και όλα τα σπορ στην θάλασσα και την αμμουδιά.
Στην περιοχή υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και επιπλωμένα διαμερίσματα για την διαμονή σας, καθώς και αρκετές επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης.
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με λεωφορείο της αστικής συγκοινωνίας του Δήμου, γραμμή Σκιάθος - Κουκουναριές, με συχνά δρομολόγια. Ακόμη μπορείτε να φτάσετε με ταξί ή δικό σας μεταφορικό μέσον. Χάρτης διαδρομής Χάρτης διαδρομής. Η διαδρομή από την Σκιάθο στην παραλία Τζανεριάς. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε


Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Καλαμάκι - Καναπίτσα στη Σκιάθο
Η παραλία στο Καλαμάκι -Καναπίτσα βρίσκεται 7 περίπου χλμ. από την πόλη της Σκιάθου κοντά στο ακρωτήριο Καλαμάκι, λιγο μετά την παραλία της Τζανεριάς.
Είναι από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της περιοχής, οργανωμένη με θαυμάσια θέα, αρκετές ταβέρνες και επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα, ξενώνες) σε κοντινή απόσταση. Ακόμη διαθέτει σχολή καταδύσεων για τους φίλους του σπορ.

Η παραλία Καλαμάκι - Καναπίτσα έχει βραβευθεί με την Γαλάζια Σημαία Αφιέρωμα για τις ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα βραβευμένες με γαλάζια σημαία για τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες, την καλή οργάνωση της παραλίας και την καθαρότητα των θαλάσσιων υδάτων.

Η πρόσβαση είναι εύκολη με αστική συγκοινωνία, ταξί, δικό σας αυτοκίνητο ή δίτροχο. Θα πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο πάρκινγκ δίπλα στο δρόμο και να περπατήσετε λίγο μέχρι την παραλία. Η ίδια διαδρομή με τα πόδια θα χρειαστεί αν έρθετε με λεωφορείο, αφού η στάση είναι κοντά στο πάρκινγκ. Χάρτης διαδρομής Χάρτης διαδρομής. Η διαδρομή από την Σκιάθο στην παραλία Καλαμάκι - Καναπίτσα. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε


Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Βρωμόλιμνος στη Σκιάθο
Στο δυτικό άκρο του ακρωτηρίου Καλαμάκι 7 χλμ. από την πόλη της Σκιάθου και μπροστά από ένα, ξερό πια, έλος βρίσκεται μια πανέμορφη παραλία, με ήρεμα κρυστάλλινα νερά και υπέροχη λεπτή άμμο. Είναι μια παραλία γεμάτη κίνηση και ζωή που συγκεντρώνει τους νέους. Δίπλα στο κύμα υπάρχουν ταβέρνες, καφετέριες και γήπεδο Beach Volley. Ο Βρωμόλιμνος είναι ιδανική παραλία για όλα τα θαλάσσια σπορ.
Ακόμη μία παραλία της Σκιάθου που έχει βραβευθεί με την Γαλάζια Σημαία Αφιέρωμα για τις ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα βραβευμένες με γαλάζια σημαία για τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες, την καλή οργάνωση της παραλίας και την καθαρότητα των θαλάσσιων υδάτων.
Το όνομά της σίγουρα την αδικεί αφού τα νερά της είναι πεντακάθαρα.
Στο Βρωμόλιμνο μπορείται να πάτε με λεωφορείο της αστικής συγκοινωνίας του Δήμου, με ταξί, φυσικά με δικό σας μέσον αλλά και με μικρά σκάφη που ξεκινούν από το λιμάνι της Σκιάθου. Χάρτης διαδρομής Χάρτης διαδρομής. Η διαδρομή από την Σκιάθο στην παραλία Βρωμόλιμνος. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε


Παραλίες της Σκιάθου. Παραλία Κολιός στη Σκιάθο
Άλλη μία δαντελωτή αμμουδιά που αξίζει να επισκευθείτε, όχι μόνο για τα καθαρά νερά της αλλά και για τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει όπως: όμορφες ταβέρνες, αναψυκτήρια, οργανωμένη παραλία και όλα τα θαλάσσια σπορ. 
Οι διευκολύνσεις που παρέχει, η πανέμορφη θάλασσα και το ωραίο περιβάλλον την έχουν κάνει από τις πιο δημοφολείς του νησιού.
Η πολύ όμορφη αμμουδερή παραλία Κολιός βρίσκεται 8 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη της Σκιάθου, μπροστά από τον ομώνυμο τουριστικό παραθεριστικό οικισμό, στη νότια ακτή του νησιού, σε κοντική απόσταση από τον Πλατανιά στη διαδρομή προς τις Κουκουναριές.
Αν επιλέξετε τον Κολιό και για την διαμονή σας θα βρείτε αρκετές επιχειρήσεις διαμονής διαφόρων τύπων και κατηγοριών (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα).
Η πρόσβαση στην παραλία Κολιός γίνεται με τακτικά δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας, με ταξί και με δικό σας αυτοκίνητο ή δίτροχο. Χάρτης διαδρομής Χάρτης διαδρομής. Η διαδρομή από την Σκιάθο στην παραλία Κολιός. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε

Δείτε ακόμη για τις παραλίες:
Οι παραλίες της Σκιάθου. Μπούρτζι, Μεγάλη Αμμος, Φτελιά, Αχλαδιές
Οι παραλίες της Σκιάθου. Βασιλιάς, Σκληθρί, Τζανεριά, Καλαμάκι-Καναπίτσα, Βρωμόλιμνος, Κολιός, Αγία Παρασκευή, Πόρος
Οι παραλίες της Σκιάθου. Τρούλος, Μάραθα, Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη Μπανάνα, Μικρή Μπανάνα, Αγία Ελένη, Κρυφή Αμμος
Οι παραλίες της Σκιάθου. Μανδράκι, Ελιά, Αγκιστρος, Μεγάλος Ασέληνος, Μικρός Ασέληνος
Οι παραλίες της Σκιάθου. Λυγαριές, Κεχριά, Κάστρο, Λαλάρια, Λεχούνι-Νικοτσάρα, Μέγας Γυαλός, Ξάνεμος, Τσουγκριάς


Ενημερωθείτε & υπολογίστε τη διαδρομή σας
Διαδρομή από σημείο σε σημείο
Διαδρομή από επιχείρηση σε σημείο
Προτάσεις διαμονής στην ΣκιάθοΑρχή Σελίδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εξερευνήσεις
Photo Gallery
Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
Στείλτε την προσφορά σας
Καταχώρηση συντεταγμένων
Δείγματα ιστοσελίδων
Επισκεψιμότητα καταλυμάτων
Στατιστικά επιχειρήσεων
Στατιστικά Διαφημίσεων
Τηλέφωνα Υπερασ. λεωφορείων
Τηλέφωνα Ναυτιλιακών Εταιριών
Λιμεναρχεία - τηλέφωνα
Site Map
Διαφημιστείτε
Χρήσιμες πληροφορίες
Δρομολόγια
Οροι χρήσης
Προσωπικά δεδομένα
Αντικείμενο ΥπηρεσιώνΕπικοινωνία
Η Εταιρία
Πείτε μας τη γνώμη σας
Powered by Hotelsline.gr:
 • Παξοί, το διαμάντι του Ιονίου: paxos-island-hotels.com
 • Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλας: palaiosagiosathanasios.com
 • Ορεινή Κορινθία και Τρίκαλα Κορινθίας: trikalakorinthias-hotels.gr
 • Καλάβρυτα και Ορεινή Αχαϊα: kalavryta-hotels.gr
 • Καστοριά: hotels-kastoria.gr
 • Ελαφόνησος Λακωνίας: elafonisos-hotels.gr

 • Created by WebLines© 2000-2012 Hotelsline.gr
  Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του hotelsline.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
  Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.